dimarts, 27 de novembre del 2012

ESPINACS amb panses i pinyons


Una verdura pròpia de mesos freds, rica en vitamines, iode i antioxidants, tant necessaris per la nostra salut. Ja que té totes aquestes propietats, intentaré que conservin tots aquests beneficis amb una cocció el més respectuosa possible per què mantinguin el seu gust natural i nutrients propis, i a la vegada sigui un gust menjar-los. Per a dues persones necessitarem:


 Ingredients:

2 menats d'espinacs frescos ben tendres (900 gr. aprox.)
30 gr. de panses de Corint
30 gr de pinyons
Oli d'oliva verge extra
Sal




Procediment:
Posarem especial cura a l'hora de netejar aquesta verdura doncs porte molta terra. En aquest cas aprofitaré la part de branca més pròxima a la fulla. Sol utilitzarem les fulles sanes. Un cop triats els espinacs els rentem ben rentats, canviant 3 o 4 cops l'aigua. En una paella de gran capacitat, hi posem les fulles senceres amb una mica d'oli a foc mig.

Deixem coure remenant de tant en tant i en qüestió de 4 o 5 minuts, ja ho tindrem. Ja veureu que la quantitat que resulta de verdura un cop cuita, es considerablement inferior a la que teníem al principi. Colem i reservem.

Fent servir la mateixa paella, fregim els pinyons i les panses amb un rajolí d'oli i un punt de sal. Quan comencin a inflar-se les panses ja hi podem afegir els espinacs escorreguts.

 Remenem per que s'integrin els gustos, rectifiquem de sal si es necessari i ja ho tindrem llest per servir.


Més senzill impossible. La dificultat del plat, en aquest cas, està més en la tria i neteja dels espinacs, que en la recepta en sí mateixa.

Que vagi de gust i fins la propera.

2 comentaris:

  1. esta molt bo! Pero les creeps amb aixo a dins encara ho estan més XD

    ResponElimina