Avui toca pasta. Una recepta per a dues persones (ja saps Emma) molt senzilla de fer, on l'important és fer servir sempre productes autòctons de primera qualitat. Un plat ràpid, bo, saludable i encara diria més, econòmic. Som-hi doncs.
Ingredients:
200 g. de macarrons integrals (o qualsevol altra pasta)
200 g. de xampinyons bruns
6 alls tendres
Formatge ratllat
Oli d'oliva verge extra
Sal, pebre i julivert
Netegem la mica de sorra dels bolets. Tingueu amb compte que els bolets no es renten. Els tallem. Triem i tallem els alls tendres. Fregim lleugerament els alls.
Passat un parell de minuts afegim els xampinyons i saltegem. Un minut abans de acabar de coure tirem la sal i el pebre.
Bullim la pasta amb abundant aigua on hi afegirem un rajolí d'oli, sal i una fulla de llorer. Un cop passat el temps recomanat per fabricant, colem els macarrons. Aquests com son integrals han trigat 15 minuts.
Barregem la pasta amb els xampinyons i els alls tendres. Tirem una mica de formatge ratllat per sobre i posem un parell de minuts al gratinador, per què es fongui. Al punt de servir espolsem el plat amb una mica de julivert trinxat.
I això és tot. A menjar i a gaudir. Que vagi de gust i fins la propera.
Que bons! Una recepta molt gustosa i sana, Mercè. Els portobellos són fantàstics, per barrejar amb pasta o arròs, perquè són més gustosos que els xampis! Petons
ResponEliminaSí Marina, a més no tenen una producció tan massiva com els blancs.
EliminaQUIN PLATET TAN REBO MERÇE..
ResponEliminaGracies apreciada amiga, per les teves dolçes paraules i per estar al meu costat en tantes coses a pesar de que fa poquet que ens coneixem.
UNA ABRAÇADA FORTA FORTA :)
Conxita
Quan vaig llegir el que t'havia passat, em va saber mot greu. No suporto aquesta mena d'injustícies. Petons
EliminaQué buena pinta, totalmente vegetariano, sin colesterol y la mar de apetecible, me gusta!!!
ResponEliminaAdemás de sano, sencillo y también económico :) Saludos.
EliminaQue rico tiene que estar.
ResponEliminaSabes que estoy de sorteo??? Te dejo el enlace por si no te has apuntado y te apetece participar termina el próximo día 25 de este mes.
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2013/03/sorteo-la-cocina-de-trini-altea-en.html
Gracias Trini por visitar mi bloc. Saludos.
EliminaMercèeee!!! Ja m'estic posant una mica al dia: Quiches, mermelada de maduixes HUMMMMMMM com sempre tot perfecte *_* Un petó molt fort i de seguida torno a l'activitat bloguera que ja estem acabant quasi ^^ Petooooooooooooons
ResponEliminaSí!!! que ja t'estava trobant a faltar. Una abraçada.
EliminaMuchas gracias Pilar por visitar mi blog! Por supuesto que pasaré por el tuyo, ya tengo curiosidad por ver que delicias hay por ahí. Bienvenida y besos.
ResponEliminam'ho acabo de fer però amb llanegues. M'ha sorprés, està molt bó.
ResponEliminaAy!!! la culpa la tenen els alls tendres.
Elimina