dijous, 21 de març de 2013

PASTA AMB BOLETS i alls tendres


Avui toca pasta. Una recepta per a dues persones (ja saps Emma) molt senzilla de fer, on l'important és fer servir sempre productes autòctons de primera qualitat. Un plat ràpid, bo, saludable i encara diria més, econòmic. Som-hi doncs.





Ingredients:
200 g. de macarrons integrals (o qualsevol altra pasta)
200 g. de xampinyons bruns
6 alls tendres
Formatge ratllat
Oli d'oliva verge extra
Sal, pebre i julivert






Netegem la mica de sorra dels bolets. Tingueu amb compte que els bolets no es renten. Els tallem. Triem i tallem els alls tendres. Fregim lleugerament els alls.

Passat un parell de minuts afegim els xampinyons i saltegem. Un minut abans de acabar de coure tirem la sal i el pebre.

Bullim la pasta amb abundant aigua on hi afegirem un rajolí d'oli, sal i una fulla de llorer. Un cop passat el temps recomanat per fabricant, colem els macarrons. Aquests com son integrals han trigat 15 minuts.

Barregem la pasta amb els xampinyons i els alls tendres. Tirem una mica de formatge ratllat per sobre i posem un parell de minuts al gratinador, per què es fongui. Al punt de servir espolsem el plat amb una mica de julivert trinxat.

I això és tot. A menjar i a gaudir. Que vagi de gust i fins la propera.

14 comentaris:

  1. Que bons! Una recepta molt gustosa i sana, Mercè. Els portobellos són fantàstics, per barrejar amb pasta o arròs, perquè són més gustosos que els xampis! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Marina, a més no tenen una producció tan massiva com els blancs.

      Elimina
  2. QUIN PLATET TAN REBO MERÇE..
    Gracies apreciada amiga, per les teves dolçes paraules i per estar al meu costat en tantes coses a pesar de que fa poquet que ens coneixem.
    UNA ABRAÇADA FORTA FORTA :)
    Conxita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan vaig llegir el que t'havia passat, em va saber mot greu. No suporto aquesta mena d'injustícies. Petons

      Elimina
  3. Qué buena pinta, totalmente vegetariano, sin colesterol y la mar de apetecible, me gusta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Además de sano, sencillo y también económico :) Saludos.

      Elimina
  4. Que rico tiene que estar.
    Sabes que estoy de sorteo??? Te dejo el enlace por si no te has apuntado y te apetece participar termina el próximo día 25 de este mes.
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2013/03/sorteo-la-cocina-de-trini-altea-en.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Trini por visitar mi bloc. Saludos.

      Elimina
  5. Mercèeee!!! Ja m'estic posant una mica al dia: Quiches, mermelada de maduixes HUMMMMMMM com sempre tot perfecte *_* Un petó molt fort i de seguida torno a l'activitat bloguera que ja estem acabant quasi ^^ Petooooooooooooons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!!! que ja t'estava trobant a faltar. Una abraçada.

      Elimina
  6. Hola, he conocido tu blog por un comentario que has dejado en el blog Kanela y limón. Si quieres ver otra versión del rollo que ha publicado yo hice uno hace poco, te dejo el enlace por si lo quieres ver y coger más ideas para cuando lo vayas a hacer:

    http://misdulcespreferidos.blogspot.com.es/2013/02/brazo-de-gitano-de-nata-y-fresas.html

    Me hago seguidora tuya, ya me iré pasando por tu blog.

    Un abrazo.

    *Pilar*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Pilar por visitar mi blog! Por supuesto que pasaré por el tuyo, ya tengo curiosidad por ver que delicias hay por ahí. Bienvenida y besos.

      Elimina
  7. m'ho acabo de fer però amb llanegues. M'ha sorprés, està molt bó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ay!!! la culpa la tenen els alls tendres.

      Elimina