dilluns, 19 de novembre de 2012

CREMA PASTISSERA


Més que una recepta en si mateixa, podríem dir que és un complement de nombrosos postres. Es fa servir per farcir o decorar pastissos i dolços. Quan en faig, la que sobra ens la mengem a sobre de una galeta o escurant el recipient directament amb el dit, i és què esta boníssima.

Ingredients:

250 ml. de llet (jo he fet servir de soja)
2 rovells d'ou de gallina de corral
50 gr. de sucre
20 gr. de Maizena
2 gotes d'essència de llimona
1 branqueta de canyella




Posem la canyella dins la llet. Un cop arrenca el bull, colem i deixem refredar. En un bol apart barregem el sucre i la Maizena amb els rovells d'ou i l'essència de llimona.

Barregem bé fins obtenir una mescla homogènia que afegirem a la llet aromatitzada, fora del foc.

Escalfem a foc mig sense deixar de remenar fins que la crema hagi espessit. En el moment que comenci a bullir retirem del foc.

Omplim la manega pastissera, deixem refredar i ja es pot fer servir.

Ja la temin llesta per fer un pastis, uns cupcakes, o una coca de Sant Joan, les utilitats son moltes i totes molt dolces.
Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada