dijous, 1 d’agost del 2013

TANCAT PER VACANCES



Amb la calor, els ritmes s'alenteixen i el cos reclama una mica de descans. Poder gaudir de temps lliure és tot un luxe que cal aprofitar. Així doncs, deixaré descansar al forn, la panificadora i altres col·laboradors a la cuina i aprofitaré per carregar piles i tornar al setembre amb les energies renovades, noves idees i bones receptes. 

També vull donar les gràcies a tots i a totes els que em seguiu. Quan vaig començar ara fa 10 mesos ja us asseguro que no sabia on em ficava. Han estat uns dies molt intensos; al principi de no saber ben bé que fer i aquests últims, d'un no parar. No m'ho hagués imaginat mai; ni que donés tanta feina, ni tantes alegries. És un món que no coneixia i que m'ha enganxat. Ai, ai, ai, que m'estic posant tova...

Que tingueu bones vacances i ens veiem al setembre!!!

12 comentaris:

  1. Mercè, que tinguis unes bones vacances i gràcies pels teus comentaris. Fins al setembre.

    ResponElimina
  2. XATA... A disfrutarlas!!!
    Nosaltres també et trobarem a faltar, pero estarem content@s de que ho passis be.
    Et dic doncs FINS BEN AVIAT BONICA!!! :)))

    ResponElimina
  3. Gràcies noies, ens veiem al setembre!!!!

    ResponElimina
  4. Molt bones vacances! Ens veiem al setembre, Mercè!

    ResponElimina
  5. Mercè! com t'entenc, jo també sóc novata... 8 mesets, i també m'ha sorprès gratament tot el que m'ha comportat entrar en aquesta dinàmica ;). Molt bones vacances i ens llegim a la tornada, un petó!!

    ResponElimina
  6. Totes les coses que es comencen amb ganes, quasi sempre resulten bé, però mai m'hagués imaginat que me'n surtis amb una cosa com aquesta què no en tenia ni idea. La veritat és que estic molt contenta de l'experiència i sobre tot de la bona resposta i en alguns casos de l'ajut de gent què no coneixia de res. Gràcies noies ;)))

    ResponElimina
  7. Hola Merce, et volia demanar si em deixaries fer servir aquesta foto tan bonica de tancat per vacances per la nostra pàgina al Facebook? (La Graella de Vacarisses)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cap problema. i disculpa el retard de la contesta, m'has agafat fora, i fins avui no tenia cobertura. :(

      Que gaudiu de les vacances!!!

      Elimina