tag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post187948333314314099..comments2023-08-01T17:13:21.032+02:00Comments on Mercè a la Cuina: STRUDEL de pomaMercèhttp://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-20273247594910600382013-02-23T20:40:03.922+01:002013-02-23T20:40:03.922+01:00Sense presa, com si estesis a casa teva... Bona ni...Sense presa, com si estesis a casa teva... Bona nit.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-69153358231921713832013-02-23T20:26:59.595+01:002013-02-23T20:26:59.595+01:00Mercè ja sope directament per aqui... MartaMercè ja sope directament per aqui... MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-62884092293215764272013-02-22T12:47:37.682+01:002013-02-22T12:47:37.682+01:00Esto tiene muy buena pinta Mercè, Ahora estoy haci...Esto tiene muy buena pinta Mercè, Ahora estoy haciendo la dieta del Método Dukan y no puedo comer dulces je,je,je, pero en cuanto termine está fase la haré y ya te contare!!...Fannyhttps://www.blogger.com/profile/07995130762583290687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-36906810431816751122013-02-20T00:14:58.704+01:002013-02-20T00:14:58.704+01:00El que et puc dir és que aquesta barreja funciona ...El que et puc dir és que aquesta barreja funciona fent servir farina normal o fluixa (també dita de reposteria). Vaig voler fer un dia un experiment amb la farina de espelta i va ser un fracas. Quan dius que ho vas provar 1000 cops, ja sé del que em parles... jo potser no diria tants, però uns quants intents, ja t'asseguro que sí. Animat i deixaràs a la parentela amb la boca oberta!! Bona nit.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-40435977905371105842013-02-19T23:58:53.439+01:002013-02-19T23:58:53.439+01:00Bona aquesta! Ja fa 5 anys que m'esbarallo amb...Bona aquesta! Ja fa 5 anys que m'esbarallo amb l'strudel per culpa d'una juguesca i no hi ha manera!!!!! A casa hem van prohibir fer-lo mai més perque en van quedar fins al cap damunt !!!! Havia provat 1000 masses trobades pels internets, amb el full "casolà" (un altre drama personal inacabat.......) i amb el comprat, amb la pasta filo (evidentment de súper.....que no soc un súper-guerrer, no fotem....) i mai he quedat content amb el resultat, però la teva recepta sembla força prometedora! la provarem!Miquel Olàriahttps://www.blogger.com/profile/13079009129788364110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-71364863768204274832013-02-12T01:05:04.987+01:002013-02-12T01:05:04.987+01:00Gràcies, gràcies, gràcies. Però ja m'agradaria...Gràcies, gràcies, gràcies. Però ja m'agradaria fer unes fotos la meitat de boniques que les teves... Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-61522450595278452502013-02-11T23:06:09.313+01:002013-02-11T23:06:09.313+01:00Impressionant!!!
La massa...
El tutorial...
El re...Impressionant!!!<br />La massa... <br />El tutorial...<br />El resultat....<br />: oGourmenderieshttps://www.blogger.com/profile/14608270853148676735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-56931665680854623822013-02-03T11:58:16.706+01:002013-02-03T11:58:16.706+01:00Realment sembla més difícil del que en realitat és...Realment sembla més difícil del que en realitat és. Tot es posar-s'hi. Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-1920476857583489952013-02-03T08:12:06.295+01:002013-02-03T08:12:06.295+01:00Que valenta, has fet la massa i tot. Jo els faig ...Que valenta, has fet la massa i tot. Jo els faig amb pasta filo i també surt molt bo.<br />M'apunto la recepta de la massa per si alguna vegada m'animo.<br />Ptnts<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-26644006141808460912013-02-01T11:53:58.800+01:002013-02-01T11:53:58.800+01:00Moltes gràcies. Anima molt rebre un comentari tant...Moltes gràcies. Anima molt rebre un comentari tant positiu com el teu i que l'idioma no sigui cap problema. I per descomptat que visitaré el teu bloc. Petons i fins aviat.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-21246832990566561522013-01-31T16:14:30.441+01:002013-01-31T16:14:30.441+01:00T'ho recomano, no te'n penediràs. Petons.T'ho recomano, no te'n penediràs. Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-91160709344158044282013-01-31T14:59:14.480+01:002013-01-31T14:59:14.480+01:00Deu ni dó! però quina pinta! això és un escàndol! ...Deu ni dó! però quina pinta! això és un escàndol! <br /><br />(Encara que la meva preferida segueix sent la de les croquetes) <br /><br />Aquesta de l'Strudel l'haig de provar. Un petonot <br />Adriana-Sugar Palacehttps://www.blogger.com/profile/04981045557327698251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-76887764178426952552013-01-30T16:34:03.130+01:002013-01-30T16:34:03.130+01:00Me encanta tu entusiasmo. Y con un poquito de crem...Me encanta tu entusiasmo. Y con un poquito de crema, mmm. Un saludo.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888531756561456890.post-12641554314591458412013-01-30T16:24:34.315+01:002013-01-30T16:24:34.315+01:00Pero qué bueno!!!! Con un poco de helado de vainil...Pero qué bueno!!!! Con un poco de helado de vainilla encima y un vaso de leche, yo ya estoy en la gloria. jaja<br />Habrá que intentarlo hacer este finde!<br /><br />Un beso,<br />Cristina♥<br />http://blog-andcoffee.blogspot.com.es/<br />Cristinahttps://www.blogger.com/profile/10463364188962320680noreply@blogger.com