dimecres, 19 de març del 2014

PA DE PESSIC (2º recepta) i el nou cor de casa meva


Després d'una aturada forçada per les obres a casa, estic molt contenta de poder dir, que em sobreviscut dignament a la reforma.

En un principi, la meva intenció era anar explicant l'evolució de l'obra, però a la fi es va quedar en això, una bona intenció. Però com diuen que el que es promet és deute... aquí us presento el meu nou cor de casa meva, la cuina.


Canviar l'antiga caldera atmosfèrica, per una nova de condensació, ens obligava a haver de fer una reforma considerable per tema de normatives, i ja posats a fer enrenou, vàrem decidir tirar l'envà i fer un espai comú entre cuina, saló i menjador. Vaja, com al programa "La casa de mis sueños". :)))



La reforma va anar a càrrec de "Al Punt Reformes" del carrer Torrent de l'Olla, 10 d'aquí Barcelona. Un equip de professionals del tot recomanable. I de la part de la pintura, me'n vaig ocupar jo per poder estalviar uns calerons. Una feina que em relaxa i veure els resultats, fa que em pugi la moral.


I per inaugurar el nou forn, que millor que un pa de pessic. Aquesta recepta ja ha estat publicada anteriorment al blog, però com és la que rep, amb diferència, més visites, avui la repetiré amb unes petites variacions.

Ingredients:

4 ous de pagès
150 g. de sucre blanc
50 g. de farina fluixa o de rebosteria
50 g. de farina de blat de moro (Maizena)
5 g. de llevat químic (Royal)
1 pessic de sal
Ratlladura de llimona o 5 gotes d'essència


Enfornem a 170° amb foc a dalt i baix i a una alçària mitja (no cal tenir el forn preescalfat) durant 40 minuts. Si al cap de 30 minuts veieu que es cou massa per sobre, el podeu cobrir amb un paper de forn. El tutorial amb la resta d'instruccions, el podeu trobar a l'altra recepta de pa de pessic, aquí.


D'altra banda us haig de dir, que de moment i per temes personals, deixo de publicar el blog. No m'agradaria que fos un adéu definitiu, però com no ho sé, de moment em quedaré amb un arreveure.

Pot ser, no ha estat aquest un blog amb record de visites, però durant tot aquest temps m'heu fet feliç, guapes i guapos, amb totes les vostres visites i comentaris.

Petons, petonetspetonassos i una forta abraçada a tots.

Sigueu molt feliços i fins arreveure!!!