dijous, 5 de setembre del 2013

TORNAR DE LES VACANCES... és molt dur



Tot el bo s'acaba i les vacances no són una excepció. He volgut aprofitar aquest mes d'agost per fer algunes variacions al blog, temporada nova, aspecte nou, i aprendre, i practicar coses noves sobretot del tema informàtic, que és un món, de què encara he d'aprendre moltes coses.

Les vacances varen ser molt relaxades, sense horaris... com toca i va haver-hi temps per tot. Cuinar? la veritat és que no massa, i ja seria hora de posar-m'hi seriosament... buff. No sé vosaltres, però jo, necessito el meu temps per poder assimilar la rutina i sobretot la feina.

De moment he volgut compartir amb vosaltres algunes papallones que vaig capturar (amb la càmera, eh?) per l'alta Garrotxa i fer-vos saber que ja sóc per aquí.



Fins a la propera què ja serà una recepta!

23 comentaris:

  1. Les fotografíes són maquíssimes! Tranquil·la Mercè, tots necessitem uns dies, els primers són duríssims. Esperarem la propera recepta i ànims amb la depre postvacances! Petons

    ResponElimina
  2. Que preciosidad de fotografías¡¡¡¡¡Y que paciencia debiste de tener para obtenerlas, además de buen pulso. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  3. Unes fotografies precioses, Mercè, un plaer saludar-te de nou. Petons.

    ResponElimina
  4. Benvinguda Mercè!! i molts ànims per acostumar-te altre cop a la vida laboral i de rutina, jo vaig fent les vacances a setmanes i per això no em costa tant ;). Les fotografies t'han quedat xulíssimes!!

    ResponElimina
  5. Benvinguda de nou, Mercè! M'agraden els teus canvis! petons

    ResponElimina
  6. Bienvenida de nuevo!!! Me gusta mucho el nuevo aspecto de tu blog, se ve muy limpio y luminoso, muy agradable, te felicito!!!
    Las fotos que nos regalas una preciosidad, magníficas!!!
    Gracias por las amables palabras que me has dejado en mi rinconcito.
    No tengo mucho mérito por haber seguido publicando durante todo el verano. Sí, soy muy trabajdora y adoro la cocina, para mí no es ningún sacrificio seguir cocinando en verano, al contrario. Pero en este caso ha sido una evasión. Un refugio ante el universo de hospital, quimioterapia y lucha que por desgracia estamos viviendo en la familia...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuanto lo siento, Mary. Cuando por desgracia hay problemas serios de salud en la familia, ocupar la cabeza en otras cosas, la verdad es que también ayuda. Muchos ánimos y ya sabes que ver tus recetas siempre es un gusto. Besos.

      Elimina
  7. Dur, no duríssim...però la vida continua....Bentornada!

    ResponElimina
  8. Salutacions noies!!! Em feia mandra tornar-m'hi a posar amb el blog, però alhora, també ho he trobat a faltar. Petonets.

    ResponElimina
  9. Si que fa mandra, tornar a la rutina, sobretot si deixes enrere paisatges i animalons tan bonics. En tot cas, benvinguda!
    Marta

    ResponElimina
  10. Mercè ja torno a ser per aquí, vaig fent equilibrismes com puc jajaja :D vaja unes fotos, es impressionant, quasi puc contar els pelets de la papallona. Molt bones, hauries de fer un blog apart de fotografia. Molts petonets, i si no parlem abans, que passeu bona diada :D Muaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  11. Mercè, a mi també m'està costant, no ser perquè però les fotografies d'aquests últims dies no m'acaben d'agradar, poca llum, poques ganes, no ser. Però bé, avui he fet un pastís de poma deliciós, això vol dir que la cosa rutlla, tot i que amb la pluja les fotografies no han anat massa l'hora, el que et dia, un dia molt fosc.
    Bé, de fet he vingut aquí per donar-te les gràcies, per els teves paraules. Potser si que tens raó, si més no avui me'n vaig a dormir amb les teves paraules, no pot pas ser possible que qui fa infeliç als demés tingui gaire pau interior, ves tu a saber si pateix prou. De totes maneres continuaré lluitant per ser feliç i fer feliç als meus fills. Moltes gràcies de nou, de veritat, ets sensible!
    Petons i que acabis de passar un molt bon cap de setmana!
    I que me n'oblidava, les fotografies de les papallones són espectaculars, m'agraden molt i molt, bé, el blog en general m'agrada molt. Felicitats! Bona tornada!

    ResponElimina
  12. Amb aquesta acollida, dona gust tornar, noies. Bona nit i bona Diada a totes!!!

    ResponElimina
  13. Benvinguda Mercè!! ja ens anirem "veient" a través de les publicacions! només entrar ja m'he adonat que havies fet canvis!! t'han quedat molt bé!

    ResponElimina
  14. Tornar de vacances és dur, Mercè... però com em deixes embadalida amb les teves fotografies gairebé ni me n'adono ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  15. Hola mreina...poc a poc...tot torna a la normalitat....uns arriban...als altres descansem...jajjjaaa pero el principal es tornar a recuperar el bon ritme
    Quina xulada de fotossss....impresionantttt....petonets.

    ResponElimina
  16. Hola Merced, ya vamos llegando tod@s y si que es un poco duro.
    Me encanta las fotografías son muy bonitas.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  17. M'encanta veure tantes cares conegudes. I a partir d'ara, fotos de receptes què és el que toca, les bestioles han estat només un impàs, això sí preciós, com el lloc on vaig passar uns dies de descans a l'alta Garrotxa envoltada de verd. Benvingudes a totes!!!

    ResponElimina
  18. Hola preciosa!!!! volvemos a las andadas con un look fresco y precioso ;)...hace falta hacer todo lo posible para que el regreso a la rutina sea lo más hermoso posible verdad???? :)
    Las fotos de tus mariposas capturadas con la cámara ;) son preciosas!!!
    Espero tus recetas preciosa...con ganas!!!
    feliz regreso y a por el!!!!! ;)

    ResponElimina
  19. D'aquestas FOTOS tan sols puc dir que son MARAVELLOSAS MERCÈ!!!
    Xata, apa som-hi que no ha estat res!!!
    Bona rentrée. UNA FORTA ABRAÇADA :)))

    ResponElimina
  20. JUANA. Hola guapísima!!! ya he visto lo contentísima que volviste de Londres, como me alegro y la recetas, ya prontito esta a al caer. Besitos.

    CONXITA. Que contenta estic de veure't!!! De les fotos el que et puc dir és que tot el mèrit va ser de les papallones, n'hi havia tantes que fins i tot se'ns posaven per sobre. No ho havia vist mai. Petons i una forta abraçada.

    ResponElimina
  21. Bienvenida, espero tus recetas. Las fotos son preciosas. Un abrazo y feliz fin de semana, Clara.

    ResponElimina